19 Mayıs’ı coşkuyla kutladık

19 Mayıs 2020 Salı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Vakfıkebir ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı.
Hükümet binası önünde yapılan tören İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil’in Atatürk Anıtına Çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona eren töreninin ardından aralarında öğretmen, akademisyen, bankacı, mühendis ile mimarların yer aldığı arkadaş grubunun oluşturdukları Vakfıkebir Sivil Bando Takımı, ilçe sokaklarında sahne alıp, düzenledikleri gösteriyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.
İlçe halkımız; maske takıp, sosyal mesafeye uyan grubun gösterisine, coşkuyla eşlik etti. Törene Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Safa Akgün, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.