19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık

19 Mayıs 2019 Pazar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Hükümet binası önündeki törene Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz, Askerlik Şubesi Başkanı Orhan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ve daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyelerimiz, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil yaptı.
Programda, öğrenciler ve sporcular gösteriler yaptılar, şiirler okundu, halk oyunları gösterisi sunuldu. Ayrıca resim, kompozisyon ile şiir dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren, okul sporlarında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.