23 Nisan coşkusu

23 Nisan 2019 Salı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demitürk İlkokulu’nda bir program düzenlendi.
Vakfıkebir Kaymakam Vekili Osman Sayılır, Garnizon Komutanı Orhan Kaya, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyelerimiz, okul müdürleri ve vatandaşların katıldığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy yaptı.
Programda, öğrenciler gösterilerini sundular, şiirler okundu, yarışmalar yapıldı, halk oyunları gösterisi sunuldu. Ayrıca resim, kompozisyon ve şiir dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.