Başkanımız gençler ve çocuklarla buluştu

19 Ocak 2018 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Gençlik Merkezini ziyaret ederek burada açılan kursları gezdi, gençler ve çocuklarla buluşarak bol bol sohbet etti.

Çok yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkanımız Muhammet Balta, önce yeni açılan ve piyanosu kendisi tarafından gençlik merkezine kazandırılan piyano sınıfında piyano dinledi, ardından gençlik merkezinde eğitim alan gençler ve çocuklarla sohbet etti. Çocuklara ve gençlere hayat tecrübelerini aktaran ve onlara nasihatlerde bulunan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Bir sanat dalında faaliyet göstermek, bir müzik aleti çalabilmek çok farklı bir duygudur. Öğrencilik yaşamımda bende folklorla uğraştım, yarışmalara katıldık. Sizlerin duyduğu heyecanı yaşadım. Size şunu tavsiye ederim ki; Asla ben hemen oldum, başardım demeyin. Olmak için sabırla çalışın, hocalarınızın söylediklerini yapmak için gayret gösterin. Bizler her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu ise, “Sayın Başkanımızın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Kendisi her daim çocuklarımıza ve gençlerimize destek veriyor. Son olarak merkezimize bir piyona kazandırdı. Kendisinin desteği bizlere moral ve güç veriyor. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.