Başkanımız yeniden AK Parti'den aday

11 Ocak 2019 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, bugün Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım töreninde yeniden AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.
Başkanımız Muhammet Balta adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Saygıdeğer hemşehrilerim;
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıma layık gördüğü bu kutsal göreve; bir kez daha sizlerin rızasını alarak, beş yıldır hizmet ettiğimiz Vakfıkebir’e hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.
Bu kutlu göreve bizi tekrar layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkezimize, Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekillerimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun”.