Başkanımıza sürpriz hediye

11 Haziran 2018 Pazartesi

Vakfıkebir Gülbahar Hatun AnadVakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi öğrencisi Ziynet Aygün, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın karakalemle resmini çizerek kendisine hediye etti.olu Lisesi öğrencisi Ziynet Aygün, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın karakalemle resmini çizerek kendisine hediye etti.

‘Başkanımızı çok seviyorum’ diyerek sözlerine başlayan Ziynet Aygün, “Kendisi çok güler yüzlü ve mütevazi bir insan. İlçemize çok güzel hizmetler yapıyor. Okullarımıza, biz öğrencilere her zaman destek oluyor. Başkanımıza olan sevgim ve saygımın ifadesi olarak karakalemle resmini çizdim. Önce sosyal medyada “İşte benim kalemimden büyük Başkan’ yazarak paylaştım. Ardından da çerçeve yaparak kardeşimle birlikte Başkanımıza hediye etmek üzere belediyeye geldim. Başkanımız bizleri yine güzler yüzü ile karşıladı. Kendisine ilçemize yaptığı hizmetler ve gösterdiği ilgi alaka dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, bu hoş sürpriz karşısında oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Bir yandan çok yoğun bir şekilde ilçemize hizmet etmek için çalışıyor, diğer yandan vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlayarak sorunlarını dinliyoruz. Vakfıkebir’e tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bu yoğun iş temposu arasında bizlere yapılan bir hayır dua, iki güzel söz veya Ziynet kızımızın yaptığı sürpriz gibi güzellikler bütün yorgunluğumuzu alıp götürüyor. Bu ilçenin altın kalpli, güzel insanları böyle güzellikleri düşünüyor ve yapıyor. Hediyesi için Ziynet kızımıza teşekkür ediyor, öğrenim hayatında başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemize ve bu güzel insanlara en iyi hizmetleri kazandırabilmek için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.