Başkanımızın Muhtarlar Günü mesajı

19 Ekim 2019 Cumartesi

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Muhammet Balta mesajında şunları söyledi; “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren bir görevdir.

Bizler, milletimize hizmetkarı olduğumuz ilk günden bu yana, muhtarlarımızla sık sık toplantılarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye, taleplerini karşılamaya özen gösteriyoruz.

Biliyoruz ki; muhtarlarımızla koordineli çalışmak, yerelde kalkınma hamlelerini çok daha sağlıklı ve sistemli bir şekilde yapmamızın önünü açacaktır.

Bu önemli günün Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesinde büyük emeği geçen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da büyük önem verdiği muhtarlık müessesi iktidarımız döneminde daha da güçlenerek itibar kazanmıştır.

Bu vesileyle, Milletimizin bekası için gecesini gündüzüne katarak çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Barış Pınarı Harekatında ve ülkemizin dört bir yanında vatan savunmamız için görev yapan güvenlik güçlerimizin başarıları için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Vatandaşlarımızla aramızda iletişimi sağlayan, çalışmalarımızın düzenli olarak yürütülmesinde canla başla çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Görevlerinin başında olan muhtarlarımıza; çalışmalarında kolaylıklar, ebediyete intikal eden tüm muhtarlarımıza ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.