Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemizde ziyaretlerde bulundu

11 Ağustos 2020 Salı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, ilgili daire başkanları ve birim amirleri ile birlikte ilçemizde ziyaretlerde bulundular.
Vakfıkebir’e gelişinde Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyelerimiz ve daire amirleri tarafından karşılanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, önce Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile birlikte ilçemize yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Ardından Hürriyet Mahallemizdeki mezarlık alanında, Hacıköy Mahallemizdeki eski okul bölgesinde ve sahil dolgu alanında incelemeler yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ayrıca Kebir Süt Fabrikasını da ziyaret ederek burada Karadeniz Kardeşler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz, Genel Müdür Yılmaz Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ali Karadeniz ile görüşerek fabrika hakkında bilgiler aldı.