Doktorlarımızı uğurladık

31 Ağustos 2018 Cuma

Tayinleri çıkan Vakfıkebir Devlet Hastanemizde görev yapan doktorlarımız için Belediye Başkanımız Muhammet Balta tarafından Vakfıkebir Ramada Otel’de bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanımız Enver İskenderoğlu, Belediye Meclisi Üyeleri, Oda Başkanları, daire amirleri, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilgün İskender, tayinleri çıkan doktorlardan Dr. Nart Görgü, Dr. Dilek Dizdar, Dr. Tamer Şentürk, hastanede görev yapan doktorlar, ve idareciler katıldılar.

Veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, tayinleri çıkan doktorlara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.