Fırıncılarımızdan Başkanımıza teşekkür

14 Ağustos 2018 Salı

Vakfıkebir Fırıncılar Derneği Başkanı Davut Kutoğlu ve fırıncı esnafları Vakfıkebir Ekmeği’nin Coğrafi İşaretinin alınması ve Vakfıkebir Ekmek, Kültür ve Sanat Festivali’nin başarılı organizasyonu dolayısıyla Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Fırıncılar Derneği Başkanı Davut Kutoğlu, “Uzun yıllardır gündemde olan ancak sonuç alınamayan Vakfıkebir Ekmeğimizin Coğrafi İşaretinin alınması bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca 11 yıl aradan sonra düzenlenen festivalimiz son derece başarılı geçmiştir. Bizlerde fırıncılar olarak Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Bundan sonra inşallah Ekmeğimizi uluslararası platforma taşımayı hedefliyoruz. Vakfıkebir Ekmeği’ni Avrupa Komisyonunda da tescil ettirmek için gayret göstereceğiz. Kararlıyız Ekmeğimizi tüm Dünya’ya tanıtacağız. Bu festival bizlere şunu bir kez daha göstermiştir ki, birlik ve beraberlik içerisinde olursak, el ele verirsek, başaramayacağımız, üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur. Bu organizasyon bu kadar beğeni kazanmışsa ve bu kadar övgü alıyorsa bu birlik ve beraberliğin sayesindedir. Hep söylediğim gibi bizler birlikte Vakfıkebir’iz. Birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu.