Karadağ’da Avrupalı misafirlerimizi ağırladık

27 Temmuz 2019 Cumartesi

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği’nin organizasyonu ile yelkenleri ile birlikte bölgemize gelen aralarında Türk, Alman, Fransız ve Hollandalı turistlerin bulunduğu kafile Karadağ Yaylasında Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın misafiri oldular.

Yunanistan-Türkiye - Gürcistan Üç Ülke Bir Hikaye Argonotların Peşinde Altın Postun İzinde”’ sloganıyla Yunanistan’ın Volos Adası’ndan yelkenleriyle birlikte yola çıkan kafileye Karadağ Yaylası gezisinde Vakfıkebir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil ile Beşikdüzü Yelken Kulübü Başkanı Gürhan Zengin eşlik etti.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Karadağ Yaylası’nda kafileye yemek ikram ederek ilçemizi tanıtan çeşitli hediyeler verdi. Başkanımızın sıcak karşılaması ve gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla oldukça mutlu olan ve teşekkürlerini ileten turistler ilerleyen yıllarda yeniden Karadağ Yaylasına gelmek istediklerini söylediler.