Millet bahçesinde incelemelerde bulundu

21 Şubat 2020 Cuma

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile birlikte Yalıköy Mahallemizde yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemeler de bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’dan burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak proje kapsamında nelerin yapıldığını ve hangi aşamaya geldiğini sordu.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta Ekmek Temalı Bahçesi Projesi’nin planlandığı şekilde devam ettiğini ifade ederek projenin içerisinde; “Millet kıraathanesi, ekmek müzesi, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, tematik bahçeler, mısır tarlaları, çim tepe, etkinlik çayırı, çocuk oyun grubu ve ahşap pergolalar yer alacak. İlçemizin sosyal hayatını büyük katkılar yapacak olan bu önemli projenin Vakfıkebir’imize gelmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na ve Sayın Salih Cora’ya şahsım ve ilçe halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.