Beypınar’ı şenlendi

08 Temmuz 2018 Pazar

Beypınarı Yaylası’nda bu yıl 12. düzenlenen Beypınarı Yayla Şenliği büyük bir coşku ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şenliğe Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yanı sıra, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Belediye Başkanı seçildiğimizde yayla yolları ile ilgili elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz vermiştik. Hamdolsun ki; yayla yolları ile ilgili verdiğimiz sözlerin önemli bir kısmını yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile sizlerin arasındayız. Buralara her geldiğimizde bizlerden hep yol talebiniz oluyordu. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Rabbim geçmişte inek beklediğim bu topraklara hizmet etmeyi nasip etti. Bu hizmetleri yaparken Ahmet Metin Başkanımızın büyük desteği oldu. Abidin Başkanımız hizmetleri takipleri ile katkı verdi. Ayrıca TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta ve AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora’da her zaman destek verdiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Farklı ilçelerden olsak da bu topraklarda buluştuk, dostluk yaptık. Dedelerimizden, babalarımızdan kalan bu dostluğu devam ettirmemiz lazım. Yüce Allah bu güzelliğimizi, birlikteliğimiz daim eylesin” dedi.

Vakfıkebirli Muhtarlar astığı pankartla yayla yollarına büyük hizmetler yapan Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya teşekkür ettiler. Şenlikte gün boyu horonlar oynandı, türküler söylendi, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilendi.