Plaj projemiz başlıyor

27 Ocak 2018 Cumartesi

Karadeniz Bölgesinin en güzel plajlarından birisi Vakfıkebir ilçemize yapılıyor.

İlçede heyecanla beklenen proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak ve bu yaz sezonuna yetiştirilecek. Belediyemiz tarafından yaptırılacak olan projenin yükleniciliğini KAAN Mimarlık Özer Yorgun yapacak. Hem kamu hem de belediyenin yaptığı yatırımlarla tarihinin en büyük hizmetleri gerçekleştirilen Vakfıkebir ilçemiz projenin tamamlanmasıyla birlikte artık plajı ile birlikte de anılmaya başlanılacak.
Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘İlçe halkımıza söz verdiğimiz projeleri birer birer yerine getiriyoruz. Plaj projemiz halkımızın bizlerden beklediği önemli hizmetlerden bir tanesiydi. İnşallah bu yaz sezonunda hem ilçe hem de bölge halkımızın hizmetine sunacağız. Son derece modern ve insanlarımızın rahatı için her ayrıntıyı düşünerek hazırladığımız plaj projemiz Vakfıkebir’e hayırlı uğurlu olsun’ dedi.