Şampiyonlardan teşekkür ziyareti

28 Şubat 2018 Çarşamba

Bölge birincisi, Türkiye dokuzuncusu Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Takımı öğrencileri, Okul Müdürü Sezgin Özdin, Müdür Yardımcısı Nihat Işık, Antrenörler Yavuz Çalış ve Menderes Kerimoğlu ile birlikte Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Başkanımıza kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Büyükliman Mahallesi Muhtarı Osman Nuri Sevim ve Aza Sadık Aydın’da hazır bulundular.
Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezgin Özdin, “Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve destek oluyor. Aldığımız bu başarılarda kendisinin desteğinin çok büyük bir yeri vardır. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, alınan başarı dolayısıyla emeği geçenleri kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi, “Başarılarınızla gurur duyduk. Öğrencilik yaşamımda bende folklorla uğraştım, yarışmalara katıldık. Sizlerin duyduğu heyecanı yaşadım. Size şunu tavsiye ederim ki; Asla ben hemen oldum, başardım demeyin. Olmak için sabırla çalışın, hocalarınızın söylediklerini yapmak için gayret gösterin. Çok çalışarak kendinizi geliştirin, yeni teknikler öğrenin. Bizler her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.