Sorunlar birer birer çözülüyor

30 Kasım 2017 Perşembe

Vakfıkebir’de uzun yıllardır biriken ve çözüm bekleyen sorunlar artık tarih oluyor.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ilçesine yaptığı önemli hizmetlerin yanı sıra uzun yıllardır biriken ve artık çözülemez gözü ile bakılan sorunları da birer birer çözüyor.

OTELİMİZ HİZMETE GİRECEK

Belediye Başkanımız Muhammet Balta göreve başlar başlamaz Vakfıkebir’de uzun yıllardır biriken sorunları çözebilmek için yoğun bir çalışma başlattı. İlçe halkının artık ümidini kestiği ve atıl durumda bekleyen Vakfıkebir Oteli bugün bölgenin en modern otellerinden birisi olarak inşa ediliyor. Başkanınız Muhammet Balta’nın yoğun gayretleri ile kiraya verilen Vakfıkebir Oteli tamamlandığında hem bölge turizmine hizmet verecek hem de Vakfıkebir’in sosyal yaşamına katkıda bulunacak. Dış görünüm ve iç donamım olarak göz kamaştıran tesis 30 Mart 2017 tarihinde hizmete giriyor.

112 ACİL SERVİS

Vakfıkebir’de yaklaşık olarak 5 yıl önce yapılan ancak yaşanan sorunlar nedeniyle bir türlü hizmete giremeyen 112 acil servis istasyon binası da Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yoğun gayretleriyle kısa bir zaman içerisinde ilçeye ve yöreye hizmet vermeye başlayacak. Vakfıkebir Belediyesi tarafından çatısı ve helikopter pisti yaptırılan 112 acil servis istasyonu Doğu Karadeniz Bölgesinde helikopter pisti olan tek 112 acil servis merkezi olacak.

YOL SORUNUNA NEŞTER

Başkanımız Muhammet Balta, ilçede özellikle merkez mahallelerde uzun yıllardır bekleyen yol sorunlarına da 3,5 yıllık bir süre içerisinde neşter vurarak çok büyük bir kısmına çözüm üretti. Vakfıkebir’de 250 kilometre beton yol, 49 bin m³ asfalt yol, 47 bin m³ sanat yapısı (taş duvar) inşa edilerek 3,5 yılda yapılması imkansız gibi görünen yatırımlara imza atıldı.

PLAJ PROJESİ

Vakfıkebir halkının yine yıllardır beklediği plaj sorununu çözmekte Başkanımız Muhammet Balta’ya nasip oldu. Bölgenin en modern plajlarından birisini Vakfıkebir’de yapılıyor. İhalesi gerçekleştirilen projenin yer teslimini de yapıldı. 2018 yaz sezonunda bölge halkının hizmetinizde olacak.

SAHİLLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR

Vakfıkebir halkının yapılmasını beklediği en önemli projelerden birisi olan sahil projesi içinde Başkanımız Muhammet Balta göreve başladığı ilk günden itibaren yasal alt yapısını oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Dolgu İmar Planı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden onaylanarak bakanlığa sunulan sahil projesi ile de Vakfıkebir sahili Karadeniz Bölgesinin en güzel sahili olmaya aday.