Vakfıkebir OSB’nin altyapı ihalesi yapılacak

28 Mart 2019 Perşembe

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Vakfıkebir OSB’nin altyapı ihalesinin 2019 yılı içerisinde yapılması için talimat verdi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Hem ilçemiz hem de yöremiz için büyük önem taşıyan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde bir yandan arsa tahsisi başvuruları devam ederken diğer yandan ilçemizin imar planlarına işlediğimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından karayolları standartlarına uygun şekilde projelendirilen yeni bağlantı yolunun ihalesinin yapılması için geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan tarafından talimat verilmişti.

Şimdi de Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank tarafından OSB’nin altyapı ihalesinin bu yıl içerisinde yapılması için talimat verildi. Kitaplara konu olabilecek bir hikayesi olan ve 20 yıldır hasretle beklediğimiz bu önemli yatırımında artık mutlu sona çok yakınız. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın, Mustafa Varank’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımızı sunuyoruz. OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına da ayrıca teşekkür ederim” dedi.