Vakfıkebir şantiye gibi

08 Kasım 2018 Perşembe

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Mahalle Muhtarı Osman Nuri Sevim, aza Sadık Aydın ile birlikte Büyükliman Mahallemizde yapılan yol genişleme, sanat yapısı (taş duvar) ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükliman Mahallesinde bir yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasan Cemil Güç Caddesinde toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri ve parke taşı döşeme işlerini kapsayan projenin yapım çalışmaları sürerken diğer yandan Vakfıkebir Belediyesi ara sokakları parke taşı döşüyor. Büyükliman Mahallesi’nde daha önce altyapı, su şebekesi hattı ve ara sokaklarda elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmalarını tamamladığını ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Şimdide üstyapı çalışmaları ile birlikte sağlam temeller üzerinde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Anlayış ve sabır gösteren tüm Büyükliman Mahallesi halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Muhammet Balta, “Vakfıkebir’in bugününe değil, yarınına, geleceğine talibiz. Altyapı problemlerini çözerek üstyapı yatırımlarını yapmak istiyoruz. Yık yap olmasın, kaynaklarımıza yazık etmeyelim diyoruz. Kurumsal yapısıyla, öz kaynaklarıyla, kişiye bağlı olmayan bir Vakfıkebir Belediyesi oluşturma gayretindeyiz. Her attığımız adım vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda olmuştur. Hizmetin hızını ve kalitesini artırdıkça isteklerin bireyselleştiğini görüyoruz. Birinci önceliğimiz toplumsal hizmetlerdir. Bireysel hizmet noktasında, vatandaşlarımıza önceliklerimizi anlatıyor, duruşumuzu onların takdirlerine bırakıyoruz. Hiçbir zaman vatandaşımızın yüzüne söyleyemediğimizi arkasından söylemedik. Bundan sonra da şeffaf bir şekilde herkese eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olacağız. Hizmet için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sonuçta takdir halkımızındır. İnsanlarımız bizlere güvendi, destek verdi, çok ciddi bir sorumluluk taşıyoruz. Hizmet ederken sadece ilçe halkımıza değil, bizi Yaratan Yüce Allah’a da hesap vereceğiz düşüncesini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz” dedi.