Vakfıkebir’de 15 Temmuz

16 Temmuz 2018 Pazartesi

Vakfıkebir ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeniyle tören düzenlendi.
Merkez Yeni Cami önünde akşam namazının ardından toplanan vatandaşlar ilçe meydanına kadar yürüdü. İlçe meydanında Kuran-ı Kerim okundu dualar yapıldı. Daha sonra burada bir konuşma yapan Vakfıkebir Belediye Başkan Vekilimiz Özer Aktaş, “İçimizdeki hanilerin nerede ne zaman neler yapabileceği belli olmaz. O nedenle 15 Temmuz’u unutmamalı ve unutturmamalıyız. Yeni nesillerimize de iyi anlatmalıyız. Allah’ın izni ile yarınlardaki Türkiye bugünden daha iyi olacaktır” dedi.

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ise, Anadolu topraklarından milletimiz yerleştikten sonra 4 büyük ihanet gördü. En büyük olanı 15 Temmuz darbe girişiydi. Oyunlar aynı amaç aynı. Milletimizi bölmek için ellerinden gelen kirli oyunları sahneliyorlar. Uyanık olmamız. Üretmemiz çok çalışmamız lazım” diye konuştu.