Vakfıkebir’de Turnuva Heyecanı

05 Temmuz 2018 Perşembe

Vakfıkebir Belediyemiz ile Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği tarafından düzenlenen geleneksel futbol turnuvası başladı.

Vakfıkebir Sahil Stadyumunda düzenlenen futbol turnuvası açılış vuruşunu Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanımız Hasan Bahadır ile birlikte yaptılar.

Turnuvaya 21 takım katılıyor. 5 grupta mücadele edecek olan 21 takımın 16’sı 2. tura yükselecek. Turnuvanın açılışında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, tüm takımları centilmence mücadele ederek hak edenin kazanmasını diledi. Başkanımız Muhammet Balta, “Her zaman bu tür organizasyonlara destek oluyoruz. Gençlerimizin spor yaparak zamanlarını değerlendirmelerini istiyoruz. Turnuvada emeği geçenlere ve destek veren sponsorları kutluyorum” dedi. 5 Ağustos 2018 tarihindeki final maçı ile son bulacak olan turnuva ile ilgili bilgi veren Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır,” Turnuvanın bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Halı saha yaz futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar diler, destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.