Vakfıkebirdeki STK’lardan Milletvekilimiz Balta’ya Teşekkür

04 Ocak 2018 Perşembe

Vakfıkebir Sivil Toplum Örgütü Başkanları, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’ya, esnaflara verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür yemeği düzenlediler.

Çınar6 Restaurant’ta düzenlenen organizasyona Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, KOSGEB Trabzon İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt ve Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Şifa Karadeniz katıldılar.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta’nın her zaman esnafın yanında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini ifade ederek kendisine hitaben şunları söyledi, “2016 yılında yöremizde olan afet dolayısıyla ilçemiz esnaflarına bir can simidi olarak 22 milyon TL kredi sağladınız. Beşikdüzü ilçemizle birlikte 40 milyon TL. Bu kredi için verdiğiniz emekler dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Sonrasında KOSGEB Kredisi kullanan esnaflarımız için esnaf kefalet kooperatifi kredisi kullanamaz dendi. Dosyayı aldık Ankara’ya yanınıza geldik. Bugünde bizlere bu sorunun çözüldüğü müjdelendi. Bizde bu emeklerin karşısında ancak teşekkür edebiliyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİKTEN GELİYOR

AK Parti Trabzon Milletvekilimiz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ise,“Komisyon Başkanı olduktan sonra doğup büyüdüğüm şehrimi ziyaret ediyorum. Hem hasret gideriyorum. Hem de kendi memleketimizde moral motivasyonumuz her zaman artırıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Sayın Grup Başkanvekillerimizin olurlarıyla Çevre Komisyonu Başkanlığına getirildim. Artık iki kırımızı plakamız var. Birisi İçişleri Bakanımızda biriside bizlerde oldu. 24 senedir çeşitli görevlerde bulundum. Her zaman doğum büyüdüğüm ilime, ilçeme layık olabilmek için çalıştım. Allah’a şükürler olsun. Hakkımızda en küçük bir şaibe yok. Zaten geçmişimde şunu keşke yapmasaydım dediğim bir şeyde yok. Bunları gören büyüklerimiz bizleri onure ettiler. Esasında Trabzon şehrini, doğum büyüdüğüm bu ilçeyi onure ettiler. Amacımız hizmet etmektir. Doğum büyüdüğüm şehrin Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, STK Başkanları seçim günü Ankara’ya geldiler. Görev verilmiş olmasına rağmen komisyonda seçilecektik. Çok heyecanlıydım. Bizlere güvenen insanlar adına heyecanlıydım. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere her zaman güvendi. Bizlerde onun yanında olmaktan gurur ve onur duyduk. Çok çalışarak ona layık olmaya çalıştık. Bundan sonrada inşallah güzel ülkeme, bayrağıma, şehrime hizmet etmeye çalışacağız. Burada çok değerli kardeşlerimiz bizlere teşekkür ettiler. Bunlar bizim asli görevlerimizdir. Mutluyum esnaflarımız 40 milyon TL civarında faizsiz krediden faydalandılar. Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Bey’e, KOSGEB Başkanımıza, Trabzon’daki temsilcilerine, Halkbank Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. İnşallah esnafımız bir daha böyle bir şey yaşamaz. Bu krediyi esnafımızın kullanabilmesi için Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, STK Başkanlarımız da çok gayret ettiler. Başarı birliğimiz beraberliğimizden geliyor” dedi.