Yaşlılarımızı ağırladık

24 Mart 2018 Cumartesi

Trabzon Huzurevi’nde yaşayan yaşlılarımız, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Vakfıkebir İlçe Müdürlüğü’nün organizesi ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın misafiri oldular.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen organizasyon kapsamında misafirlerimize Başkanımız tarafından Yalıköy Yakamoz Köfte Salonunda yemek ikram edildi. Ardından Tema Vakfı’na üye öğrencilerinde katılımıyla Yalıköy sahilimizde fidan dikimi yapıldı. Bu anlamlı organizasyona Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar Vakfıkebir İlçe Müdürü Yaşar Saral ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu’da katıldılar.