19 Mayıs’ı coşkuyla kutladık

19 Mayıs 2023 Cuma

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Hükümet binası önünde çelenk sunumu ile başlayan kutlama töreni Vakfıkebir Sahil stadyumunda devam etti.

Buradaki programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil yaptı. Programda; şiirler okundu, spor müsabakaları gerçekleştirildi. Çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve halk oyunları gösterileri ile tören sona erdi.

Törene Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkan Vekilimiz Enver İskenderoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.