19 Mayıs'ı gururla kutladık

19 Mayıs 2022 Perşembe

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Hükümet binası önünde çelenk sunumu ile başlayan kutlama töreni Vakfıkebir Fen Lisesi Pansiyon Salonunda devam etti.

Buradaki programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil yaptı. Programda; şiirler okundu, koro ve solo şarkılar söylendi. Oratoryo, resim, kompozisyon ile şiir dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve halk oyunları gösterileri ile tören sona erdi. Program sonunda Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencileri Trabzonspor’umuzun 8. Şampiyonluğunu kutladı ve büyük alkış aldı. Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesinde yapılması planlanan etkinlikler olumsuz hava koşulları nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi.

Törene Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta,İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuz Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.