Ankara’da Trabzon günleri

26 Mayıs 2022 Perşembe

Ankara Başkent Millet Bahçesinde (AKM) düzenlenen Trabzon Günleri başladı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyelerimiz Enver İskenderoğlu, Metin Karadeniz, Trazon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Albayrak, ile birlikte AKM’de kurulan stantları ziyaret ettiler, ayrıca Vakfıkebir İlçe Standımıza gelen misafirlerimizi ağırladılar. Ankara’da yaşayan tüm hemşehrilemizi Ankara Başkent Millet Bahçesine (AKM) bekliyoruz.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran; TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valililerimize, Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin yöneticilerine, bürokratlarımıza, hemşerilerimize ve tüm değerli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.