Aynı heyecanla Vakfıkebirimiz için çalışmaya devam edeceğiz

31 Aralık 2019 Salı

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Muhammet Balta mesajında şunları söyledi; “2019 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

Geride bıraktığımız 2019 yılı içerisinde Yüce Allah’ın nasibi sizlerin büyük desteği ve teveccühü ile Vakfıkebir’imize ikinci dönem hizmet etme onuruna eriştik.

Seçimin ardından aynı heyecanla hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bu yıl içerisinde çok önemli hizmetler ve projeler gerçekleştirdik.

Yalıköy Mahallemiz de Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesinin yapımına başlanıldı. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizin yeni yolunun ihalesi yapıldı. İlk parsel tahsisini gerçekleştirdik. Altyapı projelerini tamamlanarak bakanlık onayına sunduk. Elektrik projesi hazırlandı.

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatı devam ediyor. Vakfıkebir Fen Lisesi için 200 kişilik Öğrenci yurdu yapıldı. Belediye Binamızın ve eski hükümet binası olarak bilinen bünyesinde; TİSKİ Şefliği, İş-Kur Hizmet Merkezi ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nin bulunduğu binanın dış cephe tadilatları yaptırdık.

Tonya yolu güzergahında Caferli - Sekmenli - Fethiye - Rıdvanlı Mahallelerimiz ile Karadağ Yaylası’na ulaşımı sağlayan grup yolunda girişimlerimiz sonucunda Karayolları tarafından başlatılan kavşak çalışmaları devam ediyor.

Çarşı Mahallesi Cezaevi Caddesi, Büyükliman Mahallesi Hasan Cemil Güç Caddesi ve Kirazlık Yeni Mahalle Ömer Nakkaş Caddesinin toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri, parke taşı döşeme çalışmaları için yapılan 3 milyonluk proje tamamlanmak üzere.

46 Mahallemizin tamamında yol çalışmaları gerçekleştirdik.

2020 yılında da ilçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız devam edecektir.

Bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlar, 2020 yılının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.