Bakanımızı ağırladık

10 Temmuz 2021 Cumartesi

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçemizde incelemelerde bulundu.

Bakanımızı ilçemize gelişinde Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yanı sıra Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Vekili Cemil Albayrak, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, daire amirleri, Yalıköy Mahallemizde açtıkları sergide sattıkları kitap ve çiçeklerden elde ettikleri gelirle sokak hayvanlarına yem alan çocuklar karşıladı.

Bakanımız, Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçemizde yaptığı incelemelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında ülkemizin dört bir yanından ilimize gelen kültür elçisi genç kızlarımızla sohbet ederek onlardan gelen soruları cevapladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a ziyareti sırasında, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik ettiler.