Başkan Ahmet Ağaoğlu Belediyemizi ziyaret etti

18 Mayıs 2019 Cumartesi

Vakfıkebir Trabzonsporlular dernek binası açılışı için ilçemize gelen Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aşbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile sohbet ettiler. Sohbet sırasında Başkan Ağaoğlu ve beraberindekilere ilçemiz hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Osmanlı Belgelerinde Vakfıkebir ve Hicranlı yıllarında Büyükliman İsimli kitaplarımızı hediyen etti.

Ziyarete, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Eriç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyemiz Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, Vakfıkebirliler Taraftar Grubu Lideri Murat Günaydın’da katıldılar.