Başkanımız İçişleri Bakanımızı ziyaret etti

31 Ocak 2019 Perşembe

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu Ankara’da ziyaret ederek ilçemize yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Sayın Bakanımız çok yoğun çalışma programına rağmen bizlere zaman ayırmıştır. Yaptığımız görüşmede, Vakfıkebirimize yapılan, yapımı devam eden ve yapmayı planladığımız hizmetlerimizle ilgili bilgiler vererek desteklerini talep ettik. Kendiside her zaman olduğu gibi yanımızda olduğunu ve yatırımlar noktasında destek vereceğini ifade etti. Sayın Bakanımıza bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla şahım ve Vakfıkebir halkımız adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.