Başkanımız çalışıyor Vakfıkebir kazanıyor

10 Aralık 2019 Salı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Vakfıkebir’e yapılan hizmetler katlanarak devam ediyor. Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın gayretleri sonucunda kamu yoluyla ve yerel imkanlarla ilçemize çok önemli proje ve hizmetler kazandırılıyor.

Beş yıl boyunca ilçe tarihinin en büyük hizmetlerini yaparak kırılması zor rekorlara imza atan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, secim ardından geçen 9 aylık sürede de hiç durmadan çalışarak bu hizmetlere yenilerini eklemeye devam ediyor.

İŞTE 9 AYIN ÖZETİ

1- Yalıköy Mahallemize inşa edilen Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesinin yapımı devam ediyor.

2- Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yolunun ihalesi yapıldı. İlk parsel tahsisi gerçekleştirildi. Altyapı projeleri tamamlanarak bakanlık onayına sunuldu. Elektrik projesi hazırlandı.

3-Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatı devam ediyor.

4-Vakfıkebir Fen Lisesi 200 kişilik Öğrenci yurdu tamamlanıyor.

5-Vakfıkebir Belediye Binası ve eski hükümet binası olarak bilinen bünyesinde; TİSKİ Şefliği, İş-Kur Hizmet Merkezi ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nin bulunduğu binanın dış cephe tadilatları yapıldı.

6-Tonya yolu güzergahında Caferli - Sekmenli - Fethiye - Rıdvanlı Mahalleleri ile Karadağ Yaylası’na ulaşımı sağlayan grup yolunda Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın girişimleriyle Karayolları tarafından başlatılan kavşak çalışmaları devam ediyor.

7-Çarşı Mahallesi Cezaevi Caddesi, Büyükliman Mahallesi Hasan Cemil Güç Caddesi ve Kirazlık Yeni Mahalle Ömer Nakkaş Caddesinin toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri, parke taşı döşeme çalışmaları için yapılan 3 milyonluk proje tamamlanmak üzere.

8- Doğalgaz hattı çalışmaları devam ediyor.

9- Vakfıkebir Plajı Bölgesi’nde bulunan sahil yürüyüş yolu güzergahına spor aletleri yerleştirilerek halkımızın kullanımına sunuldu.

10- Kültürel faaliyetler devam ediyor. Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçe genelindeki tüm öğrencilere yönelik eğitici tiyatro faaliyetleri yapılıyor.

11- Okullara ve eğitim-öğretime destek sürüyor. Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesine spor alanı kazandırıldı.

MAHALLELERİMİZE YAPILAN HİZMETLER:

12- Açıkalan Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

13-Aydoğdu Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

14-Bahadırlı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

15-Ballı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması, grup yolunda beton yol ve sanat yapısı (taş duvar) çalışmaları gerçekleştirildi.

16-Bozalan Mahallesi’nde beton yol, sanat yapısı (taş duvar), yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

17-Büyükliman Mahallesi’nde, asfaltlama, parke taşı döşeme, sanat yapısı (taş duvar), yürüyüş kaldırımı ve altyapı çalışmaları gerçekleştirildi.

18-Caferli Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştirildi.

19-Cumhuriyet Mahallesi’nde parke taşı döşeme, yürüyüş kaldırımı, yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

20-Çamlık Mahallesi’nde beton yol, yol emniyeti, yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

21-Çarşı Mahallesi’nde, parke taşı döşeme, sanat yapısı (taş duvar), yürüyüş kaldırımı yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

22- Çavuşlu Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

23-Deregözü Mahallesi’nde asfalt yol, yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

24-Düzlük Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

25-Demirci Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

26-Esentepe Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

27-Fethiye Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

28-Fevziye Mahallesi’nde yol bakım ve onarım ile yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirildi.

29-Güneyköy Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

30- Hacıköy Mahallesi’nde beton yol, parke taşı döşeme, yol genişleme ve asfalt yol çalışmaları gerçekleştirildi.

31-Hamzalı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

32- Hürriyet Mahallesi’nde beton yol, parke taşı döşeme ve yürüyüş kaldırımı çalışmaları gerçekleştirildi.

33-İlyaslı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

34-Karatepe Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

35-Kemaliye Mahallesi’nde, asfalt yol, parke taşı döşeme, sanat yapısı (taş duvar), yeni yol açma, yürüyüş kaldırımı çalışmaları gerçekleştirildi.

36-Kıran Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

37-Kirazlık Mahallesi’nde asfalt yol ve beton yol çalışmaları gerçekleştirildi.

38-Kirazlık yeni Mahalle’de parke taşı döşeme, sanat yapısı (taş duvar), yürüyüş kaldırımı çalışmaları gerçekleştirildi.

39- Köprücek Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

40-Körez Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

41-Küçükdere Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

42-Mahmutlu Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

43-Mısırlı Mahallesi’nde asfalt yol, yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

44-Rıdvanlı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

45-Sinanlı Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

46-Soğuksu Mahallesi’nde beton yol, yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

47-Şenocak Mahallesi’nde yol bakım ve onarım, beton yol, sanat yapısı (taş duvar) çalışmaları gerçekleştirildi.

48-Tarlacık Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

49-Yalı Mahallesi’nde parke taşı döşeme, yürüyüş kaldırımı, çevre düzenlemesi ile yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

50-Yaylacık yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

51-Yıldız yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

53-Karadağ Yaylası Grup Yolunda yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.