Başkanımız hemşehrilerimizi ziyaret ediyor

20 Ekim 2021 Çarşamba

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ülkemizin dört bir yanında başarıyla görev yapan hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkanımız, Bursa Sağlık İl Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz’ı ziyaret ederek bir süre hasbihal etti. Başkanımız, Bursa Sağlık İl Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz’a yakın ilgi ve alakası dolayısıyla teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Başkanımız, Vakfıkebir’imizin evladı Bursa Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Erhan Karaca’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkanımız Muhammet Balta, “Başarılı çalışmaları ile gurur duyduğumuz Erhan Karaca kardeşime güleryüzü ve misafirperverliği dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkanımız bu kez İzmir Torbalı Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Hemşehrimiz Dr. Miraç Çavdar’ın konuğu oldu. Ziyaretten sırasında gördüğü yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Muhammet Balta, “Başhekim kardeşimiz Dr. Miraç Çavdar’ın bizlere gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla son derece mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.