Başkanımız koltuğunu devretti

22 Nisan 2022 Cuma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Vakfıkebir Deregözü Ortaokulu Öğrencileri Yaren Aygün, Eymen Demir ve Rabia Gümüş, Okul Müdürü İshak Karagüzel ile birlikte Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Başkanımız Muhammet Balta öğrencilerden Yaren Aygün’e başkanlık koltuğunu devretti.

Başkan Yaren Aygün öncelikle okullarına yaptığı katkılardan dolayı Başkanımıza teşekkür etti. Ardından da okul bahçelerindeki asfaltın yenilenmesi ile ilgili talimat verdi.

Devir teslim töreninde konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Bir işi yapabilmek için her şeyden önce o işi çok sevmeli, heyecan duymalıyız. Bizler severek ve büyük bir heyecanla doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet için bu onurlu göreve talip olduk. Yüce Allah’ın nasibi milletimizin teveccühü ile ikinci dönemde de Belediye Başkanı seçildik. İlk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Bizlere bu görevleri layık görenlere teşekkür ediyoruz. Bu makamlar milletimizin emanetidir. Onların adına bu makamlardayız. İleride bu görevlerde sizler olacaksınız. Çok çalışın ve ailelilerinizin, öğretmenlerinizin tavsiye ve nasihatlerine mutlaka uyun. Bizler de sizlerin en iyi koşullarda eğitimlerinizi alabilmeniz, vatanımız ve milletimiz için hayırlı birer birey olarak yetişebilmeniz için üzerimize düşün görevleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkanımız küçük misafirlerine hediyeler verdi.