Başkanımız pazaryeri projesini anlattı

17 Aralık 2018 Pazartesi

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve pazarcı esnafının katılımıyla Gençlik Merkezi’nde bir toplantı düzenledi.

Üçüncü kez yeni pazaryeri projesiyle ilgili olarak pazarcı esnafı ile biraraya gelen Başkanımız Muhammet Balta sahile yapılması planlanan yeni proje ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiler verdi. Ardından Gaziantep’e yapılan projenin ve ilçemize yapılması planlanan projenin görsellerini paylaştı, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve pazarcı esnafının konu ile ilgili görüşlerini aldı.

Başkanımız bugünde pazaryerini ziyaret ederek çeşitli nedenlerle toplantıya gelemeyen pazarcılarla sohbet etti, projeyi anlattı.

Ziyaretler sırasında hem pazarcılar hem de vatandaşlarımız Başkanımıza çok yoğun bir ilgi gösterdiler.