Başkanımız teşekkür etti

03 Nisan 2019 Çarşamba

Halkımızın büyük desteği ile yeniden Vakfıkebir Belediye Başkanı seçilen Başkanımız Muhammet Balta bir teşekkür mesajı yayınladı.
Başkanımız mesajında şunları söyledi: "31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Yüce Allah’ın nasibi, siz değerli halkımızın teveccühü ile yeniden Vakfıkebirimize hizmet etme onuruna eriştik.
Seçimin bir kaybedeni olmamıştır. Bu seçimde huzur ve güven ortamı içerisinde sandıklara giderek tercihini yapan tüm ilçe halkımız dolayısıyla Vakfıkebirimiz kazanmıştır.
Sizlere söz veriyoruz; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanetinize sahip çıkacak, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bizi bu onurlu göreve layık görerek aday gösteren başta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Seçim süreci boyunca bizlerle yol arkadaşlığı yaparak gece gündüz çalışan, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve üyelerine, her iki partimizin teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.
İlçemizde demokratik bir seçim ortamının yaşanmasına katkı yapan tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanları, yöneticileri ve belediye başkan adaylarına, seçimlerin güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla mesailerini harcayan Mülki idareye ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.
Sandığa giderek tercihlerini kullanan, bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerimizi en kalbi duygularımla saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
Birlikte Vakfıkebiriz birlikte daha güçlüyüz".