Başkanımıza teşekkür ziyareti

07 Kasım 2018 Çarşamba

Köprücek Mahalle Muhtarı Hasan Bahadır ve mahalle halkı Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, çiçek verdiler, teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Köprücek Mahallesi Muhtarı Hasan Bahadır, “Belediye Başkanımız Muhammet Balta ilçemize tarihin en büyük hizmetlerini yapıyor. Vakfıkebir Vakfıkebir olalı böyle hizmet görmedi. Bizleri her zaman güleryüzü ile karşılıyor, sorunlarımızı dinleyerek çözüm için çalışıyor. Yol sıkıntılarımızı çok büyük oranda aştık. Bizlerde Mahalle halkımızla birlikte kendisini ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istedik. Kendisinden Yüce Allah razı olsun. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

Gördüğü kalabalık ve ilgi karşısında oldukça duygulanan Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Bizim görevimiz hizmet etmektir. Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmek en büyük gurur kaynağımızdır. Hem il genel meclisi üyeliğimiz hem belediye başkanlığımız döneminde bizlere her zaman destek oldunuz, güvendiniz. Verdiğiniz destek ve duyduğunuz güven için teşekkür ediyoruz. Hizmette sınır yoktur. Vakfıkebir’in sadece kırsalda bin kilometrelik bir yol ağı var. Hamd olsun üçte birini beton ve asfalt yapma imkanımız oldu. Ana yollarımızdaki sorunları çözdük. Ara yollarla ilgili vatandaşlarımızın talepleri oluyor. Bunun yanı sıra sanat yapısı, yeni yol açma, yol bakımı talepleri oluyor. Olacak elbette bizler hizmet makamındayız. Ekonomik olarak bütün yolları beton ve asfalt yol yapma imkanımız yok. Aciliyet sırasına göre hizmetlerimizi yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizler için varız. Ziyaretiniz dolayısıyla son derece mutlu oldum. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.