Başkanımızdan İYİ Parti'ye ziyaret

24 Temmuz 2020 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Vakfıkebir Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt, AK Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Albayrak, Azime Bektaş ve AK Parti Vakfıkebir Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Esin Turan ile birlikte ile birlikte kısa bir süre önce ilçe kongrelerine yapan İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını parti binalarında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler, hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, “Bizler her zaman güzel yapılan, Vakfıkebir’imizin menfaatine olan şeylerin destekçisi olacağız. Kırıcı, karalayıcı bir muhalefet anlayışımız olmayacak. Eksiklikleri dile getirerek daha iyi olması için eleştiriler yapacağız. Hepimizin ortak hedefi bu güzel ilçemize hizmet etmektedir. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Göreve başladığımız günden itibaren her zaman siyasi partilerimizle iyi ilişkiler içerisinde olduk. Yaptığımız hizmetlerde de ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Şeffaf ve sorgulanabilir bir yönetim anlayışını tercih ettik. Fiziki olarak park, bahçe, yol gibi hizmetleri para ile yapabilirsiniz. Bazı şeyler ise para ile yapamazsınız. Birlik ve beraberlik para ile sağlanamaz. Vakfıkebir’de birliğin sağlanabilmesi için çok gayret gösterdik, yaptığımız açıklamalara dikkat ettik. Dil çok önemlidir. Ayrıştırmak, yıkmak çok kolay, bütünleştirmek, kucaklamak, paylaşmak zor olandır. Biz zor olanı tercih ettik. Büyüklerimize, ilçemizin yetiştirdiği değerlere saygıyı ihmal etmedik. Hepimizin ilçemizin imajını zedeleyecek söz ve eylemlerden uzak durmamız gerekiyor. Vakfıkebir’imizin bölgenin merkezi olma özelliği var. Bunun için çok daha dikkatli olmamız lazım. Kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Bütün siyasi partilerimize olduğu gibi sizlere de kapımız her zaman açıktır” diye konuştu.