Başkanımızdan Vali Bilgin’e ziyaret

07 Eylül 2018 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Kırklareli’nin Vakfıkebirli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “İlçemiz tarihi geçmişi ve bağrından çıkardığı değerli şahsiyetleri ile her zaman adından söz ettirmiş Karadeniz Bölgesi’nin en önemli ilçelerinden birisidir. Kırklareli Valimiz Osman Bilgin’de ilçemizin yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden birisi olarak tarihe geçmiştir. Kendisini makamında ziyaret ederek hem görevinde başarılar diledik hem de sohbet etme imkanı bulduk. Bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ise, “Trabzon’lu ve Vakfıkebir’li olmaktan her zaman gurur duydum. Bu makamlarda hem bulunduğumuz şehirlere hizmet ediyor hem de ilimizi ve ilçemizi temsil ediyoruz. Böyle önemli görevlerle ülkeme hizmet etmeyi nasip ettiği için Yüce Allah’a her zaman şükrediyorum. Belediye Başkanımız Muhammet Balta Vakfıkebirimize çok başarılı çalışmalarla önemli hizmetler kazandırıyor. Kendisinin çalışmalarını buradan büyük bir mutluluk ve gururla takip ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı da oldukça mutlu oldum. Teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.