Başkanımızı ziyaret etti

21 Mayıs 2021 Cuma

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan, 25. ve 26. Dönem Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında kendisine, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyemiz Enver İskenderoğlu, Belediye Meclisi Üyemiz Havva Kurt, AK Parti Trabzon Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulhamit Öztaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alp, Merve Uzun, AK Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nebahat Albayrak ve Mehmet Bayraktar eşlik ettiler.

Ayşe Sula Köseoğlu'na yeni görevi dolayısıyla Başkanımız Muhammet Balta ve Belediye Meclisi Üyemiz Havva Kurt tarafından çiçek verilerek bir kez daha hayırlı olsun temennileri iletildi.