Başkanımızın acı günü

24 Haziran 2022 Cuma

Ebediyete irtihal eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta dayısı, emekli öğretmen Mustafa Yılmaz Vakfıkebir Merkez Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Vakfıkebir - Tonya karayolu üzeri Ahmet Çiçek Mevkiindeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Sayıştay Üyesi İdris Bulut, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Hayri Birinci, Tonya önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Kurt, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyelerimiz, daire amirleri, muhtarlar ve mahşeri bir kalabalık katıldı.

Mustafa Yılmaz amcamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, Başkanımıza ve tüm yakınlarına sabırlıklar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.