Büyükşehir Belediye Başkanımız İlçemizi ziyaret etti

31 Aralık 2020 Perşembe

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluğu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve beraberindekilerle birlikte Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfaltlanan Yıldız - Düzlük - İlyaslı Mahallelerimizin Grup yolunda, tamamlanmak üzere olan Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak, Büyükşehir Belediyemize ait Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Vakfıkebir Şantiyesini, Büyükşehir Belediyesi Vakfıkebir Mezbahasını ziyaret ettiler.

Ayrıca ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerimizden birisi olan Araştırmacı Yazar İsmail Hacıfettahoğlu’nun ziyaretine giderek bir süre sohbet ettiler. Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na yılın son gününde ilçemize yaptığı ziyaretlerinden ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.