Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemizde ziyaretlerde bulundu

23 Aralık 2022 Cuma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ilçemize gelerek, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, belediye meclisi üyelerimiz ve daire başkanları ile birlikte Küçükdere Mahallemizde yeni yapılan beton yolda incelemelerde bulundu.

Aynı mahallede hasta yatan Ali Usta’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, şehidimiz Gökhan Dal’ın kabrinde dua okudu, ilçe merkezimizde esnaflarımızla sohbet etti. Ayrıca İslamoğlu Ailesine taziye ziyareti yaparak, ilçemizde yeni yapılan gasilhanede de incelemeler yaptı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun ilçemizi ziyaretinden dolayı son derece mutlu oldum. Kendisine Vakfıkebirimize yaptığı hizmetlerde dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.