Büyükşehir Belediye Başkanımızı ağırladık

17 Aralık 2021 Cuma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ilçemizde bazı ziyaretler yaparak incelemelerde bulundu.

İlk olarak Vakfıkebir Kaymakamlığını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu burada, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve belediye meclisi üyelerimizin de katılımıyla Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ile birlikte bir süre sohbet etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve beraberindekiler daha sonra Belediyemizi ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Sayın Başkanımızla birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Büyükşehirimiz aracılığıyla 8 mahallemizin grup yolunda asfalt yol, bazı mahallelerimizde sanat yapısı ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdik. Halkımızın bizlerden beklediği önemli hizmetlerden birisi olan yeni pazaryeri, otopark, sosyal yaşam alanının kentsel tasarım projesini Büyükşehir Belediye Meclisimizden geçirdik. Sizlerin onayı ile 2022 yılının ilk aylarında ihalesini gerçekleştireceğiz. Yapımı tamamlanan gasilhanemiz önemli bir ihtiyacımızı giderecek. Tonya Yolu güzergahında bulunan Hacı Ziya Habiboğlu Caddemizle ilgili peyzaj düzenleme projemiz var. İnşallah sizlerin desteği ile bu hizmeti de ilçemize kazandıracağız. Her zaman yanımızda oldunuz, yanımızda olmaya devam ediyorsunuz. Nazik ziyaretiniz, hizmetlerinizden dolayı şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ise, “Kırsalda yol, su, sanat yapısı çok önemli hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda ilçe merkezlerimizde de önemli projeler gerçekleştireceğiz. Vakfıkebir merkez konumu ile civar ilçelere de ağabeylik yapan değerli ve tarihi bir ilçemiz. Muhammet Başkanımızla çok iyi bir diyalog içerisindeyiz. Samimiyetle söylüyorum, en rahat çalıştığımız, en rahat istişare ettiğimiz belediye başkanlarımızdan birisi. Kendisine teşekkür ediyorum. Elbette talepleri oluyor, olacakta ancak bunu çok seviyeli ve yapıcı bir şekilde yapıyor. Yollarda yaşanan eksiklikleri önümüzdeki yıllarda tamamlayacağız. Şehrimizin merkezinde bir beton santralimiz var. Bir tane doğuda bir tane batıda olmak üzere iki tane daha beton santrali satın almanın hazırlıklarını yapıyoruz. Böylelikle betonu kendimiz üreterek maliyeti makul seviyeye çekeceğiz. Tüm ilçelerimizde eksik betonlamaları tamamlayacağız. Çok büyük ölçekli içme suyu yatırımları yapıyoruz. Bu bölgede Tonya’nın 17, Vakfıkebir’in 14 mahallesinin içme suyu problemini çözecek önemli bir su projemiz var. Vakfıkebir’de 45 kilometre içme suyu, 3 kilometre kanalizasyon çalışması yaptık. Yeni projelerimizde var, hazırlıyoruz, yapacağız. Vakfıkebir ilçe merkezinde pazaryeri, otopark ve sosyal yaşam alanı projemize çok önem veriyoruz. İçerisinde spor tesisleri de var. Çok kapsamlı bir çalışma. Proje tamamlanır tamamlanmaz ihale birimine göndererek bu hizmete Vakfıkebirimize kazandıracağız. Gasilhane bitti. Çevre düzenlemesi yapacağız ve hemen hizmete açacağız” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve beraberindekiler Aydoğdu Mahallemizde yapılan asfalt yol çalışmalarını yerinde incelediler. Ev ve esnaf ziyaretleri ile program sona erdi.