Büyükşehir Belediye Başkanımızı ağırladık

03 Ocak 2020 Cuma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ilçemizde ziyaretlerde bulundu. Vakfıkebir’e gelişinde Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun tarafından karşılanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu önce Belediyemize gelerek burada Başkanımız Muhammet Balta ile birlikte bir süre sohbet etti.

Başkan Murat Zorluoğlu daha sonra Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve beraberindekilerle birlikte sırasıyla Vakfıkebir Kaymakamlığı, AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve teşkilat mensupları, Milliyetçi Hareket Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve teşkilat mensupları ile istişarelerde bulundu.

MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve mahalle muhtarlarımızın katılımıyla Vakfıkebir Gençlik Merkezi’nde bir istişare toplantısı düzenlendi.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda katılımcılara hitap eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ortak aklı öne çıkaran bir belediyecilik anlayışını oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, “İnşallah bu kurumsal yapının meyvelerini 2020 yılında toplamaya başlayacağız. Toplantının amacı ilçenin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretmektir. Sizlerin dile getireceği sorunların bir kısmını burada cevaplama imkanı bulacağız. Bir kısmını da arkadaşlarımız not alacak. İnşallah bu sorunları birer birer çözeceğiz. Bu toplantıyı organize eden İlçe Belediye Başkanımıza ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra tek tek sözalan mahalle muhtarlarımız mahalleri ile ilgili sorunları ve taleplerini anlattılar.