Çalışmalara sahilden de başlanıldı

16 Mayıs 2023 Salı

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesinin yeni bağlantı yolunda yukarından başlayarak devam eden yapım çalışmalarına sahilden de başlanıldı. OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan yeni yol 5,5 kilometre uzunluğunda, 21 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak Karayolları tarafından yapılıyor.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, önceki dönem AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu'na ve Bölge Müdürlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum”