Çevre ve Şehircilik Bakanımızı ağırladık

12 Haziran 2020 Cuma

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ilçemizde yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesinde incelemeler yaptı. Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Bakanımıza, projenin ayrıntıları ile ilgili bilgiler vererek üzerine adı yazılı Vakfıkebir Ekmeği ve bir hediye takdim etti.

Başkanımız, “Tamamlandığında ilçemizin sosyal yaşamına büyük katkılar yapacak olan Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projemizin ilçemize yapılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilçem adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a ziyareti sırasında AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı ahmet Uzun eşlik ettiler.