Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık

29 Ekim 2020 Perşembe

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Hükümet Binası önünde bir tören düzenlendi.

Törene Vakfıkebir Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Cumhuriyet Savcısı Kadir Enes Atilla, Garnizon Komutanı Teğmen Oğuzkaan Fahrioğulları, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK Temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vakfıkebir Kaymakamımız Mesut Yakuta yaptı. Törende ayrıca şiirler okundu, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programına büyük renk katan Vakfıkebir Sivil Bando Ekibinin gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.