Emniyet Müdürlüğü binamızın ihalesi yapıldı

21 Haziran 2019 Cuma

Kamu ve Belediyemizin yaptığı yaptırımlarla hizmette altın dönemini yaşayan Vakfıkebir İlçemize bir önemli yatırım daha geliyor. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapım ilahesi yapıldı.

Vakfıkebir Hacıköy Mahallesi’nde, Belediyemiz tarafından tahsis edilen arazide yapılacak olan yeni emniyet müdürlüğü binasının ihalesi Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 31 Mayıs 2019 tarihinde E-ihale (EKAP) yöntemiyle gerçekleştirildi. İhale sonucunda sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve en geç 600 takvim gününde bina tamamlanacak.

İlçe halkımıza verilen sözleri birer birer yerine getirildiğini ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “İlk beş yıllık görev süremizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de Vakfıkebirimize hizmet edebilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Ülkemizde terörle yaptığı mücadeleyle destanlar yazarak hepimizin gururu olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun destekleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın ihalesi yapıldı. İnşallah ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapımına başlanılarak en geç 600 takvim günü içerisinde tamamlanacaktır.

Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na, Sayın Salih Cora’ya şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.