Fol Deresi’nde ıslah çalışmaları yapılacak

18 Mayıs 2020 Pazartesi

DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı, Şube Müdür Vekili Ahmet Alper Kaya, ve yüklenici firma Alsancak İnşaatın sahibi Selami Sağır, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.

DSİ tarafından Vakfıkebir’de yapılması planlanan hizmetlerin görüşüldüğü ziyaretin ardından AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun’un katılımıyla Fol Deresi güzergahında yapılacak olan ıslah çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Fol Deresi güzergahının sahile yakın bölgesinde daha önce DSİ tarafından ıslah çalışmaları gerçekleştirilmişti. İlçemiz sınırları içerisinde kalan ve ıslahı yapılmamış ikinci bölüm içinde ıslah çalışmaları yapılacak. DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı, Şube Müdür Vekili Ahmet Alper Kaya, ve yüklenici firma Alsancak İnşaatın sahibi Selami Sağır ile birlikte çalışma yapılacak olan güzergahta incelemelerde bulunduk. Tüm Dünya ile birlikte ülkemizin de hassas bir dönemden geçtiği bugünlerde yatırımların devam etmesi devletimizin gücünü ve büyüklüğünü gösteriyor. Bu yatırımlarım ilçemize gelmesini sağlayan Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve DSİ yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.