Gasilhane hizmete girdi

20 Ocak 2023 Cuma

İlçemiz Kemaliye Mahallesi 112 Acil Servis İstasyonunun yanında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gasilhane hizmete girdi.

Vakfıkebirimizin yanı sıra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya ve Şalpazarı ilçelerine de hizmet verecek olan gasilhanede yapılan tüm hizmetler ücretsiz olacak. Gasilhanede 3 erkek, 3 bayan olmak üzere 6 gassal görev yapacak. Cenaze aracının da bulunduğu Gasilhanenin içerisinde 2 erkek, 2 bayan toplam 4 yıkama birimi, ihtiyaç halinde artırılabilecek 6 kişilik morg, cenaze yakınlarının dinlenme ve bekleme odası, bay-bayan lavabo bulunuyor. Hafta sonları dahil 08.00 ile 17.00 saatleri arasında yıkama yapılacak. Ayrıca yine ücretsiz olarak kefen takımı, tabut ve mezar tahtası verilecek.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Trabzon Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemizde yapılan ve tüm yöremize hizmet verecek olan gasilhane bölgemizde çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Hayırlı, uğurlu olsun. Bu önemli hizmeti yöremize kazandıran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.