Geçmiş olsun dediler

09 Mayıs 2023 Salı

Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Öztürk ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdul Vahap Aksoy, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, "Geçirmiş olduğum talihsiz kaza sonrasında telefonla arayarak, mesaj göndererek, bizzat hastaneye gelerek, sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaş, dost ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Herkesten Rabbim razı olsun" dedi.